gallery/1b
gallery/high buildings

Mijn naam is Arnold Ruijter en ik ben geboren in Castricum op 16 November 1972, waar ik nog altijd woon.

 

Ik haal veel voldoening uit interactie met mensen en het samen tot stand brengen van een goede, efficiēnte en productieve werksfeer. Ik leer graag mensen kennen en begrijpen wat belangrijk voor hen is. Dit helpt bij samenwerking en heeft grote waarde voor communicatie.

 

Als manager hanteer ik dezelfde normen en de mensen in mijn team zijn voor mij de specialisten die het moeten doen. Door goed met ze samen te werken en begrijpen wat hun persoonlijke visie is, ben ik in staat hen verder te helpen, alsmede verantwoordelijkheden te geven.

 

Mijn ervaring leert dat deze houding leidt tot gemotiveerde mensen met een zeer actieve, toegewijde houding.

 

Lees verder...

Voor de naam van mijn éénmansbedrijf, heb ik gekozen voor Ruijter ElaborIT. De herkomst van de naam ElaborIT komt van elaboratie, waarvan een aantal betekenissen zijn:


- Het koppelen van nieuwe informatie aan reeds verworven kennis die is opgeslagen in het langetermijngeheugen waardoor de kans op vergeten wordt verlaagd

 

- Een zorgvuldige of moeizame bearbeiding en vervolmaking van een werk


Andere trefwoorden als betekenis van Elaboratie zijn:

 

- Uitgebreid

- Uitvoering

- Met zorg bewerkt

- Nauwgezet


Deze betekenissen omvatten op hoog niveau de meeste aspecten van hedendaagse uitdagingen en met name binnen IT. Een belangrijk gegeven is dat geen enkele verandering, klein of groot, onderschat moet worden. Iets wat relatief simpel lijkt, kan ineens iets groot worden door afhankelijkheden waarvan men niets wist of welke redelijk onzichtbaar zijn.


Als ervaringsvoorbeeld verwijs ik naar een belangrijk bedrijfsproces dat al jaren meerdere malen per dag actief is, maar geen problemen/fouten veroorzaakt en daarom onzichtbaar blijft. De afhankelijkheid met andere processen is groot, dus een aanpassing in het ene proces, kan grote gevolgen hebben in het andere.


Lees verder

 

 

 

 

 

 

Ondernemer

Bedrijf